Ennuste

Maan keskivaiheilla tulee vesistöjen läheisyydessä heikkoja sadekuuroja. Myös Suomenlahdella on kehittynyt sadekuuroja ja yön aikana tuuli kääntyy etelän puolelle, jolloin heikkoja lumikuuroja voi ajautua etelärannikolle yön ja aamun aikana. Etelärannikon tuntumassa voi aamuliikenteessä olla paikoin liukasta lumi- tai räntäkuurojen sekä jäisten tienpintojen vuoksi.

Päivällä vesistöjen läheisyydessä tulee paikoin vähäisiä sateita, muutoin sää on poutaista ja suuressa osassa maata pilvistä. Aurinkoisimmat alueet löytynevät lännestä sekä Pohjois-Lapista.

Korkeapaine väistyy keskiviikoksi itään ja etelänpuoleinen tuuli yltyy. Sateet pysyvät päivällä vielä maan länsipuolella, mutta illalla lumi- tai räntäsateita saapunee maan lounaisosaan. Sadealueen ennusteessa on kuitenkin vielä epävarmuutta, mutta voi olla, että torstai aamuun mennessä Lounais-Suomeen voi kertyä joitakin senttejä lunta.

Torstaina sataa tämänhetkisen ennusteen mukaan lähinnä lounaisrannikolla, muualla on poutaa, idässä mahdollisesti myös aurinkoista.

23.10.2017 klo 18.02

Tervetuloa Ylen mobiiliuutisiin!

Kokeilemme palvelun avulla millainen käyttöliittymä sopisi parhaiten uutisten, urheilun ja sään seuraamiseen mobiilikäytössä.

Otamme mielellämme vastaan palautettasi siitä, mikä palvelussa toimii jo hyvin ja mitä mielestäsi voisi vielä kehittää.

Liitä mukaan päätelaitteesi malli ja sähköpostiosoitteesi, jos tarvitset apua ongelmatilanteessa.

Lähetä palautetta:

Lähetä